sunnuntai 9. lokakuuta 2016

catmax

Melkein parin viikon blogihiljaisuus, hupsista!


Tänään meille viimein tuli Catmax-puu! Pitkään mietiskelin tällaista, mutta hinta tuntui melko suolaiselta, varsinkin kun omaa silmää viehättää perinteiset kaupasta ostettavat kissapuut. Näitä tavallisia puita on kuitenkin meillä hajonnut parikin niin, ettei korjaus enää ollut mahdollista. Viimeinen tikki oli, kun tv-tason vieressä ollut puu halkesi kahtia, eivätkä kissat enää päässeet tason päälle. Catmax oli siihen tilaan sopivan pieni ja lisäksi sitä saa muokattua monella eri tavalla. Päätös oli tehty.


Catmax kokoonpanooni kuuluu:

Catmax super runko (huonekorkeudelle 264-283cm)
2kpl Pieni taso
Pilvilinna
(Max-rotta)

Puulle tuli kuljetuksineen hintaa 371 euroa. Perjantaina puun tilasin, maanantaina tuli tilausvahvistus ja jo torstaina puu odotteli noutamista Matkahuollon pisteessä.

Puun väristä en pitänyt tasoissa ja olinkin päättänyt jo ennen tilausta, että ne tullaan maalaamaan valkoiseksi. Onneksi maalia ja pensseli löytyi jo valmiina (vanhempien luota) ja homma saatiin tehtyä nopeasti.

"Meidän linna pilvissä!"
Yhtään en ole valintaan pettynyt. Ja vaikka ennen tilausta valittelin, että on se kyllä aika ruma se puu, niin nyt kun se on tuossa paikoillaan, niin on se sittenkin aika hieno. Ja kissat tykkäävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti